Rózsakvarc roller arcmasszírozó henger

5 990 Ft

Rózsakvarc roller arcmasszírozó henger, kristály roller, köves masszázs henger… bárhogy is ismered, ez a praktikus kis szépészeti szerkezet már bizonyította áldásos hatásait a reggeli arcpuffadás, nyirokpangás és apróbb ráncok ellen viselt hadjáratban. Az arcroller arcmasszázs henger használatával bizonyítottan feszesebb, üdébb arcbőrt kapsz, ráadásul felmelegítve és lehűtve is használhatod. Az arcmasszírozó egy kisebb és egy nagyobb fejet tartalmaz, így a nehezebben megközelíthető, vagy kényes területeket is ápolhatod (pl. szem alatt, stb).

A rózsakvarc köves görgős arcmasszírozó kb 12 cm hosszú.

Készleten

Cikkszám: KRISTALY_ARCROLLER Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A rózsakvarc roller arcmasszírozó henger használata minden korosztálynak ajánlott. Segítségével eredményesen veheted fel a harcot a kisebb ráncok, reggeli arcpuffadás, szem alatti sötét karikák ellen. Használata egyszerű, olvass csak tovább!

Hogyan használd a kristály arcrollert?

  • Tisztítsd meg a henger felületét, és csak tiszta bőrfelületen használd. A köves masszírozót érdemes a kozmetikai rutin végén használni, mert segítségével jobban a bőrbe tudod juttatni az arckrémek, szérumok hatóanyagait.
  • A felhasználás céljának megfelelően hűtve vagy melegítve is használhatod. A hidegterápia frissítő, élénkítő, pórusösszehúzó hatású, míg a melegtől ellazulnak az izmok.
  • Ha az arcon használod az arcrollert, a masszírozás iránya az arc közepétől a hajvonal, nyak, fül irányába induljon. Ha a tested többi részén masszírozol, igyekezz a szív felé görgetni a hengert.

További információk

Tömeg 0.2 g
Méretek 4 × 6 × 12 cm