Citrin marokkő

990 Ft

Citrin marokkő:
Vonzd be a gazdagságot ezekkel a citrin marokkövekkel! Használd elixírkészítéshez, egy-egy darabot a tenyeredbe helyezve, vagy tedd kristálymandala középpontjába.

Készleten

Cikkszám: CITRIN_MAROKKO Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Citrin marokkő:
Vonzd be a gazdagságot ezekkel a citrin marokkövekkel! Használd elixírkészítéshez, egy-egy darabot a tenyeredbe helyezve, vagy tedd kristálymandala középpontjába. Természetes, esetenként felhőszerű zárványok és kisebb repedések előfordulnak. Figyelem, minden darab egyedi, így színében és mintázatában némiképp eltérhet a képernyőn láthatótól. Mérete: kb. 3-4 cm.

Mire használhatod a citrin marokkövet?

  • A citrin az egyik legnagyobb energiával bíró ásvány. A 12 mesterkristály egyike. Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet és sejtregeneráló hatása van.
  • A citrinről úgy tartják, hogy viselője életében boldogságot hoz. A Nap erejét hordozza, életörömöt közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára. Kristálymágia kivitelezésekor használd a többi kristály hatásának fokozására – ‘Varázskönyv‘ oldalunkon találsz néhány rituálét, amelyek ametisztet is használnak.

További információk

Tömeg 20 g
Méretek 5 × 5 × 2 cm

Érdekelhetnek még…