Ametiszt generátorkristály csúcs

5 790 Ft

Ametiszt generátorkristály csúcs:
Töltsd fel magad ezekkel az erős ametiszt csúcsokkal! A kristálygyógyászatban használatos csiszolt ametiszt egy pontban – a csúcsán – gyűjti össze és bocsájtja ki az összes energiáját, így koncentrálva az erőt. Használd egy pontra (pl. kezelendő szervre) irányítva, egy-egy darabot a tenyeredbe helyezve, vagy tedd kristálymandala középpontjába.

Készleten

Cikkszám: KRISTALY_EGYCSUCS_AMETISZT Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Ametiszt generátorkristály csúcs – Ezeket a kristály csúcsokat a természetes lapjaik mentén csiszolják és fényezik, így szabályosabb és átlátszóbb kristályt kapunk. Az esetlegesen előforduló szivárványos zárványokat ez az eljárás nem érinti. A csiszolt kristály mérete: kb 5-7 cm.

Mire használhatod az ametiszt csiszolt csúcsot?

  • Az ametiszt az egyik legnagyobb energiával bíró gyógyító ásvány. Ha magas rezgésekre vágysz, mindenképpen ezt a nyugalmat sugárzó kristályt válaszd. Számtalan gyógyító hatást tulajdonítanak neki, őseink is erős nyugtató és spirituális kőnek tartották. Kiegyensúlyoz, ezért tökéletes középpontja a kristálymandaládnak.
  • Az ametiszt az egyik legjobb ásvány, ha meditációra készülsz, hiszen erősíti az érzékszerveken kívüli érzékelés (extraszensz) képességét és ráhangol a spirituális céljaidra. Használd együtt hegyikristállyal, vagy párosítsd szintén nyugtató lepidolittal, lebradorittal! Kristálymágia kivitelezésekor használd a többi kristály hatásának fokozására – ‘Varázskönyv‘ oldalunkon találsz néhány rituálét, amelyek ametisztet is használnak.
  • Ez a kristálycsúcs generátorkristály néven is ismert, hiszen a csúcsa felé tereli az energiát, egy pontban koncentrálva azt. Így használhatod egy pontra irányítva (pl. kristálygyógyászati felhasználás esetén a pajzsmirigyre irányítva, stb.) vagy általános energetizálóként. Ekkor fektess egy-egy darabot a két tenyeredbe, a jobb tenyéren fekvő kristály csúcsa kifelé (az ujjaid irányába) nézzen, a bal tenyereden fekvő kristály csúcsa magad felé mutasson. Az így kialakult energiamező élénkíti a meridiánok és idegek működését, valamint tökéletesen feltölt.

További információk

Tömeg 20 g
Méretek 7 × 3 × 7 cm

Érdekelhetnek még…