Milyen lesz a 2019-es év a számmisztika szerint?

Vajon mit hoz az új esztendő? Egyesek horoszkópokat böngésznek, mások kártyát vetnek, ólmot öntenek szilveszterkor – mások pedig a numerológiához fordulnak iránymutatásért. Lássuk, mint mond a számmisztika az előttünk álló esztendőről!

Először is az új év számát kell megtudnunk. Ezt könnyedén megkaphatjuk, ha összeadjuk az évszámban szereplő számjegyeket egészen addig, amíg egyetlen, egyjegyű számot nem kapunk, tehát:

2019 = 2+0+1+9 = 12.

12 = 1+2 =3.

Vagyis 3-s száma meghatározó, ez vezérli majd az év történéseit. Mégis, mire számíthatunk? Ha a 2017-tel kezdődő sorozatot nézzük, az első lépcsőfok (az egyes számú 2017) az alapok lerakásának éve volt. Ezt követte a kettes szám által irányított 2018, amely a lassú fejlődésnek adott teret. 2019-ben a hármas dominál, vajon folytatódik ez a növekedés?

2019 a numerológia szerint

2019 a numerológia szerint – forrás: thenewpotato.com

A 3-as szám a számmisztika szerint

Mi jellemzi a hármas szám rezgését?

  • Uralkodó bolygója a Merkúr
  • Napja a szerda
  • Színe a kék
  • Eleme a higany

A hármas szám uralkodó bolygója a Merkúr, amely a test-szellem-lélek hármas egységének szimbóluma. Legtöbbször Hermész alakjához köthető, ez az istenség a hírvivő néven is ismeretes, de ő az alkimisták, a varázslók és a tolvajok istene is.

Már ebből is sejthetjük, hogy a hármas szám által uralt 2019 a kommunikáció és a mozgás időszaka lesz. A Merkúr energiái miatt nagyon fontos az információáramlás, a világos párbeszédek, tiszta közlések, már nincs helye a mellébeszélésnek és ködösítésnek. A korábban beindult-beindított fogaskerekek tovább gördülnek; ami most folyamatban van, az megalapoz mindent, ami a kövezkető években előttünk áll. Ezért 2019-et tarthatjuk az elmélyülés, szárba szökkenés évének is.  Így egy nagyon gyakororlatias időszak áll előttünk, amelyben a numerológia szerint a lehetőségek kiaknázása és a kiteljesedés játssza majd a főszerepet.

Mire fókuszálj 2019-ben?

Ha tudatosan tervezed az éved, a fentiek tükrében érdemes lehet a következőkre fókuszálnod:

  • Itt az idő, hogy növekedj, gyarapítsd tudásod és mélyítsd ismereteidet. Talán most kell az évek óta űzött hobbidból hivatást csinálni, vagy továbbképezni magad a már meglévő munkakörödben.
  • Ismerd fel a fontos és a nem fontos közötti különbséget, szűrd meg az elérhető tudásanyagot. Ne hagyd, hogy a – sokszor virtuális – zaj elnyomja a gondolataidat! Ne pazarold hát az energiáid fölösleges dolgokra, összpontosíts mindig a célra.
  • Ha már gyarapodás, nem mellesleg a pénzt is gyarapíthatod… Bár Merkúr a hazardírozók védelmezője is, azért csak óvatosan a szerencsejátékokkal, inkább a tanulás és a vállalkozásba befektetett energia fogja meghozni a gyümölcsét!
  • A kommunikáció évében találj alkalmat arra, hogy régi barátságokat élessz fel, és nyiss új emberek felé is.

 

Kívánom, hogy legyen olyan az éved, mint amilyennek azt elképzelted! Kérlek látogass vissza a kashka.hu oldalra, ahol további érdekességeket fogok veled megosztani!