Ezek a kövek hozzák el az anyagi jólétet!

Hopsz, ez nem az!” – turkáltam mosolyogva a pénztárcámban egy ötforintosért kutatva, amikor kezembe akadt a kis sárga kődarab, amit mindig az aprótartó rekeszben tartok. A közértesnéni nagy szemeket meresztett rám és a kövemre, aztán elkezdett kérdezősködni… Ahogy neki, most neked is elárulom: azért hordom magammal ezt az apró ásványdarabkát, mert a közhiedelem szerint igazi pénzmágnesként vonzza be a gazdagságot.

És képzeld, nem ez az egyetlen ilyen ásvány…! Mutatom, mit válassz, ha gazdagság vonzó talizmánkövet keresel!

Pénzvonzó kristályok

Pénzvonzó kristályok – a kép forrása: instagram.com/theopaque

Citrin – a “pénzmágnes” ásvány

A bőség kövének tartják, és talán nem véletlenül: vonzza a sikert, a gyarapodást és a terveink megvalósításához szükséges kitartást ad. A valódi citrin ritkán fordul elő kereskedelmi forgalomban, leginkább hevített változataival találkozhatunk, így jól becsüld meg, ha sikerül szerezned egy kis darabkát ebből a sárgán-áttetsző kvarckristályból.

Füstkvarc – a stabilitás köve

A füstkvarc a gyökércsakra egyik ásványa, ami a stabilitást, mindennek a gyökerét adja. Ezért nem véletlen, hogy anyagi téren is hasznát vehetjük a füstkvarc megszilárdító, “földelő” erejének. Segít, hogy odafigyelj a kiadásaidra, anélkül, hogy túlstresszeld magad ezen a témán.

Tigrisszem – a bátor döntésekért

Az ezoterikus irodalomban a sárgásbarnán villogó tigrisszemet a bátorság kövének tartják. És valóban, a napfonatcsakrához kapcsolódik, ahol segít személyiséged határozottságának, önállóságának fejlesztésében. Pénzügyi vonatkozásban segít bátor döntéseket hozni, és mivel erős taizmánként tartják számon, biztosra veheted, hogy ezek a financiális manőverek sikerrel zárulnak.

 

Ahogy a közértesnéninek, neked is biztos az jár a fejedben: “És ez tényleg beválik?” Nos, csak annyit mondok, nem panaszkodhatok. Ha hiszel az ásványok erejében, érdemes tenned egy próbát.